S čím vám pomůže GPS monitorování vozidel?

​ S čím vám pomůže GPS monitorování vozidel?

GPS (z angl. Global Positioning System) slouží primárně k lokalizaci nejen automobilů, ale také nákladních kontejnerů, zemědělských strojů aj. Při monitorování vozidel jej však lze využít ke spoustě dalších účelů. Podívejte se s námi, co tenhle monitoring vozidel ještě umí.

Zjistí polohu vozu v reálném čase

Pomocí GPS monitoringu vašeho vozového parku zjistíte, kde se v reálném čase nachází jaké vozidlo. Ze záznamu pak můžete zjistit, zda vaši zaměstnanci nevyužívají automobily také k osobním pojížďkám bez vašeho souhlasu.

Lze kombinovat s dalšími aplikacemi

V kombinaci s GPS elektronickou knihou jízd se jedná o pomocníka, kterého oceníte nejen vy a vaši účetní, ale i samotní řidiči. Ti všichni ocení fakt, že nebude třeba vypisovat knihu jízd ručně do papírového formuláře.

Ohlídá pravidelné servisní prohlídky a STK

Systém vám sám pohlídá nutnost absolvovat pravidelné servisní prohlídky a STK a upozorní vás na ně. V případě nedodržení řádných termínů by vás mohly stihnout finanční sankce, díky tomuto systému na tuto povinnost nezapomenete.

Pohlídá spotřebu vozidla

Do systému lze zanést data o tankování, a to buď manuálně nebo importem z tankovacích karet. Systém pak hlídá spotřebu vozidla a na jakoukoli nesrovnalost vás upozorní.

Odměňte zodpovědné zaměstnance – řidiče

Díky monitoringu vozidel můžete sledovat také styl jízdy svých zaměstnanců – řidičů. Odměňte ty, kteří jezdí bezpečně a zodpovědně.

Bylo vám odcizeno vozidlo?

Pomocí GPS monitorování vozidel zjistíte nejen jeho aktuální polohu, ev. poslední známou polohu (bylo-li GPS monitorovací zařízení odstraněno). GPS monitoring bývá vybaven funkcí zastavení na dálku, díky níž automobil zastavíte tak, že nepůjde znovu nastartovat.

Vyzkoušejte systém Online monitoring

Ukázky a náhled do systému ZDARMA